Teambuilding (oud)

In een unieke én op maat gemaakte formule strijd jij tijdens deze teambuildingsdag voor de felbegeerde trofee: ‘De Gouden Ruggengraat’.
Deze benadering van teambuilding is niet alleen uiterst leerzaam, maar ook vermakelijk. Het is een combinatie van uitdaging, groei en plezier, bedoeld om jouw team sterker dan ooit te maken.

Door het succesvol uitvoeren van diverse activiteiten, win je hints voor het kraken van de kluis. In deze kluis wacht ‘De Gouden Ruggengraat’ op jou en je team.

IMG_0709
IMG_0973
IMG_0689
IMG_0868
IMG_0686-1
IMG_0788
previous arrow
next arrow

Ontdek deze invalshoek van ontwikkeling door actief deel te nemen aan diverse spelvormen tijdens de teambuildingsactiviteiten. Met leermomenten verweven in elke uitdaging, wordt groeien in de praktijk een avontuur vol plezier!

Je wordt uitgedaagd om uit jouw comfortzone te stappen, want daar ligt jouw groei. Bestaande patronen worden doorbroken, verborgen kwaliteiten komen naar boven en er is ruimte voor reflectie dat leidt tot waardevolle inzichten.

De teambuildingsdag wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Geef aan welke thema’s er spelen binnen jouw organisatie en Ruggengraat biedt jou de oplossing.

Door de kleinschaligheid van mijn bedrijf heb je direct met mij contact, waardoor afstemming eenvoudig is. Bij Ruggengraat krijg je de expertise van meer dan 20 jaar ervaring in training en coaching.

Als je wilt werken aan een krachtige ruggengraat voor jouw team, neem dan snel contact op!