Ervaringen

“Wat andere mensen van Ruggengraat vinden”

Uitstekend
Gebaseerd op 23 recensies
Jasmijn Dortmans
Jasmijn Dortmans
2024-05-11
Zeker aan te raden!!
Debbie De Boer
Debbie De Boer
2024-05-08
Heb afgelopen zaterdag meegedaan met de impressiedag. Was echt een super teambuilding! Met deze leuke spellen leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Zal het zeker aan iedereen aanraden!
Tessa Hartog
Tessa Hartog
2024-05-08
Een super leuke manier van teambuilding, heel fijn begeleid door Thomas!
Jasmijn Henschen
Jasmijn Henschen
2024-05-07
Fantastische teambuilding, doormiddel van leuke opdrachten.
Daphne Schouten
Daphne Schouten
2024-05-07
Thomas blijft heel rustig en professioneel, ook als de dynamiek in de groep oploopt! Hij maakt gebruik van uitdagend materiaal wat zorgt voor plezier!
kim roubos
kim roubos
2024-05-07
Echt een super leuke manier van teambuilding! Ik zou het iedereen aanraden.
Lizzy Beerling
Lizzy Beerling
2024-05-07
Zeer tevreden over de teambuildingdag van Ruggengraat! Onder leiding van Thomas Wijchers word je uitgedaagd om samen te werken en nader tot elkaar te komen. Daarnaast zijn de activiteiten super leuk en origineel. Echt een aanrader!!
Zakaria 77
Zakaria 77
2024-05-07
Een zeer prettige ervaring gehad bij ruggengraat, als je als team opzoek bent naar leuke teambuilding activiteiten, dan zou ik het zeker aanraden.
Kenneth Zandbergen
Kenneth Zandbergen
2024-05-07
Leuke teambuildingdag gehad onder deskundige en enthousiaste leiding van Thomas! Goede sfeer en een gevarieerd programma.

Lees alle Google reviews over Ruggengraat.

LinkedIn Aanbevelingen

Joldert Boersma

Finance | Proces | Kwaliteit | Risk

Zeer gepassioneerd, spreekt uit eigen ervaring zonder dat het om hem draait. Krachtige combinatie van studie, werk- en levenservaring. Mogelijkheid tot maatwerk, denkt mee en weet te verrassen.

Felix Verhulst

Accountmanager bij Advisie

Ik heb het genoegen gehad om een ochtend door te brengen met Thomas Wijchers van Ruggengraat.nl, tijdens een op maat gemaakte teambuilding sessie. Het was een ervaring die mijn kijk op teamdynamiek en communicatie binnen een team aanzienlijk heeft verrijkt.

Thomas’ aanpak is effectief en verhelderend. Hij slaagt erin om een sfeer van openheid en samenwerking te creëren, waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar bijdrage te leveren. Wat me vooral opviel, was zijn vermogen om leiding te geven zonder dominant over te komen. Hij bewaart de rust, neemt de tijd voor iedereen en moedigt actief de deelname aan.

De opdrachten die Thomas ons voorlegde, leken aanvankelijk eenvoudig, maar tijdens de uitvoering bleek dat ze een diepere laag van begrip en samenwerking vereisten. Het was fascinerend om te zien hoe snel een team echt kan samenwerken en hoeveel je kunt leren over jezelf en je team in zo’n korte tijd.

Ik zou zonder aarzeling aanraden om een teambuilding sessie op maat bij Ruggengraat.nl te organiseren voor elk bedrijf dat streeft naar verbeterde samenwerking en communicatie. Het was voor mij persoonlijk een verrijkende ervaring en ik ben ervan overtuigd dat het voor anderen net zo waardevol zal zijn.

Senne van de Kuilen

Jongerenwerker bij Stichting Balans & Sociaal werker (freelance)

Lekker actief bezig zijn met elkaar en dat met mooi uitzicht over de duinen!
Ik heb mij erg vermaakt met de Ruggengraat impressiedag van Thomas Wijchers. Jij zet dit zo leuk neer.

Ik vond de opdrachten in teams leuk, interessant en ook grappig. Het geeft je energie, nieuwe inzichten en het zet je aan het denken.
Thomas jij gaat veel mensen een plezierige en leerzame dag wensen!

Lees al mijn Aanbevelingen op LinkedIn